Лідер гурту

Лідер гурту "Бумбокс" звернувся із закликом до аполітичних артистів

Хливнюк звернувся до зірок, які через переконання своєї творчої натури не можуть тримати зброю у рукахЛідер «Бумбоксу» звернувся із закликом до аполітичних артистів

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який від початку повномасштабної війни боронить Україну зі зброєю в руках, закликав артистів, які перебувають поза політикою, вчити історію.

У своїй Insta-stories виконавець опублікував фото з окопу та звернувся до зірок, які через переконання своєї творчої натури не можуть тримати зброю у руках.

«Так званим артистам, що поза політикою і тим, хто не може тримати зброю через переконання своєї творчої натури, бажаючим змінити світ своїм мистецтвом – вчіть історію», – написав лідер «Бумбокс».

Також Хливнюк нагадав про те, як у період більшовицького режиму переслідували кобзарів і віддавали наказ їх страчувати.

«У 1918 році Маніяк з позивним Ленін видав наказ про заборону жебрацтва і зобов’язав не брати кобзарів заручники! За рішенням (трійок) – розстрілювати», – написав артист.
Зазначимо, що зараз Андрій Хливнюк служить на південному фронті неподалік від Херсона.

Час від часу музикант виходить на зв’язок з фанами у мережі та показує, як минає його служба.

Раніше лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк витончено висміяв соліста російського гурту «Звери» Романа Білика, який став підтримувати війну.

До слова, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який з перших днів повномасштабної війни стоїть на захисті України, на своїй сторінці в Instagram виклав відео, в якому показав, як «святкує» свій день народження.

Upcoming Events

Бумбокс у Братиславi On sale

Бумбокс у Братиславi

18 Oct 2024
20:00
Majestic Music Club
Bratislava
Buy Tickets
Бумбокс у Цюриху On sale

Бумбокс у Цюриху

20 Oct 2024
20:00
Theater Spirgarten
Zurich
Buy Tickets
Бумбокс у Парижi On sale

Бумбокс у Парижi

23 Oct 2024
20:00
Cabaret Sauvage
Paris
Buy Tickets
shopping_cart Your tickets: 0
close

Your chosen tickets